Bent u horeca-ondernemer en op zoek naar personeel?

Bent u horeca-ondernemer en op zoek naar personeel?

Horeca-project Fastservices boekt succes!

Deze zomer zijn er 8 kanjers gestart in ons horecaproject Fastservices. Bij verschillende deelnemende opdrachtgevers in de regio Maastricht-Heuvelland (waaronder luxe Hostel Green Elephant, La Place, Hotel Tummers Valkenburg, Buitenplaats Vaeshartelt, KFC en Hutten Catering) volgen de enthousiaste deelnemers een leerwerktraject. Die praktijkervaring combineren ze met een BBL opleiding bij SVO, waar ze de theoretische kneepjes van het vak leren. Mooi om te zien is de diversiteit van de groep deelnemers, allen afkomstig uit het Participatiewet-bestand van Maastricht-Heuvelland, waarbij 2 leerlingen niveau 2 en de overige 6 leerlingen niveau 1 volgen.

Bent u horeca-ondernemer en op zoek naar personeel? DOE MEE!

Op 4 november start de volgende projectgroep en er is nog ruimte voor maximaal 2 opdrachtgevers die zich willen aansluiten als leerwerkbedrijf! Er staan op dit moment maar liefst 14 kandidaten klaar om medio november te speeddaten met de deelnemende opdrachtgevers.

In het Fastservices project komen de deelnemende kandidaten gedurende 1 jaar in dienst van Podium24. Ze zijn 26 uur per week beschikbaar om te werken bij de opdrachtgever en daarnaast volgen ze 1 dag in de week de BBL vakopleiding Food. Podium24 betaalt de opleiding en de salarissen van de kandidaten vanaf dag 1, u als opdrachtgever betaalt een bijdrage in de loonkosten, gebaseerd op de productiviteit van de bij u geplaatste kandidaat.

Interesse?

Spreekt voorgaand u aan of wenst u meer informatie? Bel (06-46147438) of mail (joselle.pieters@podium24.nl) Joselle Pieters-Lux projectleider Leisure en projectverantwoordelijke bij Podium24! Houd er wel rekening mee dat enige haast gewenst is, aangezien de eerstvolgende speeddate sessie al gepland in de 1e helft van november.

kijk ook eens op de fb pagina van Podium 24 of hun website.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top