Loading Events
  • This event has passed.

Sparringsessie bij eetcafe Riekelt – Gronsveld

13 March 2018 Eetcafe Riekelt

Sparringssessie 13 maart 2018:

Hoe houd je als ondernemer alle ballen in de lucht om nu én in de toekomst succesvol te zijn?

Tijdens deze sparringssessie werd onder leiding van Arlette Daemen, bestuurslid en eigenaar van ADDIC, uitgebreid van gedachten gewisseld over het onderwerp van deze bijeenkomst.

Hierbij kwam aan de orde dat het cruciaal is om niet alleen maar als vakman/-vrouw IN je bedrijf te werken maar om ook AAN je bedrijf te werken. Zo is er gediscussieerd over het belang van ondernemerschap, management en leiderschap. Maar ook over hoe iedereen op zijn/haar eigen manier invulling aan deze zaken geeft óf de ondersteuning van derden hierbij inschakelt.

Verder werd er uitgebreid van gedachten gewisseld over onder meer innovatie, vitaliteit, tijd nemen voor reflectie, het belang van keuzes maken, cultuurverschillen, oprechte aandacht voor klanten en medewerkers, samenwerken, ontzorgen, kennis en vaardigheden op peil houden.

Na afloop was er tijd om onder het genot van een drankje en een hapje na de praten en te netwerken.


Enkele reactie van deelnemers:

“Hoe hou je als ondernemer alle ballen in de lucht?”. Middels een mailtje kreeg ik een uitnodiging van Met Fruit Erop Uit om een bijeenkomst bij te wonen waarin dit onderwerp aan de orde zou komen. Ik denk dat iedere ondernemer soms meer, soms minder,

met de gestelde vraag worstelt. Ikzelf in ieder geval wel en daarom heb ik mij voor deze sessie ingeschreven.

De bijeenkomst heeft me aangenaam verrast. Mede ook doordat Arlette niet primair als zender optreedt maar vooral de interactie tussen alle aanwezigen op positieve wijze weet uit te lokken.

Altijd leuk om met collega ondernemers over dit soort onderwerpen te kunnen praten.

Ik heb de avond als zeer inspirerend ervaren!
Ger Penders, Euregio Habets & Roijen Accountants

 

Het was een leuke bijeenkomst van Met Fruit Erop Uit waarbij vrij gesproken kon worden over de onderwerpen die gepresenteerd werden. Hierbij werd het ondernemerschap en bijkomende “voorwaarden” aangekaart, waarbij de groep werd betrokken en deze ook kon reageren. De aanwezigen deelden hun ervaringen met de rest van de groep wat dit tot een leerzame avond maakte.
Ralph Sluismans, Sluysmans Fotografie

 

Het was een goede presentatie bij Met Fruit Erop Uit, petje af voor de interactieve invulling, heel goed gedaan.
Frans Hanneman, StarMagic

 

Alle ballen in de lucht houden. Als ondernemer. Daar wilde ik wel meer over weten. Wie anders kan je feedback geven of een spiegel voorhouden als eindbeslisser? Dus kwetsbaar durven opstellen en opgetogen naar de mooie locatie café Rieckelt, in Rijckholt uiteraard. In gezelschap van z’n 15 andere ondernemers van diverse pluimage luisterden we naar Arlette Daemen, die namens Met Fruit Erop Uit een overzichtelijke en duidelijke presentatie gaf. Daarbij vergat ze niet om de zaal voldoende te betrekken in haar betoog en de gasten onderling te laten discussiëren. Daardoor was er al snel een soort verbondenheid met elkaar. Dat leidde tot inspiratie en reflectie. En daar was het om te doen. Het overgrote deel bleef na afloop om na te spreken en te netwerken, want betekent, dat men zich op zijn gemak gevoeld had op deze avond van Met Fruit Erop Uit. Na deze avond weer intern her en der de puntjes op de “i” zetten of oude creatieve ideetjes weer oppikken en uitwerken.
Hans Hermans, Haromacatering, Reube-Royale

Details

Date:
13 March 2018
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Organizer

Arlette Daemen

Venue

Eetcafe Riekelt
Rijksweg 184 6247AN + Google Map
Top