Loading Events
  • This event has passed.

Startbijeenkomst Werkgroepen – Rijckholt

26 January 2016 Eetcafe Riekelt

Tijdens de ledenvergadering bleek er veel interesse van de leden te zijn in deelname in de werkgroepen, dit is plezierig omdat een actieve inzet van de leden bijdraagt aan het behalen van onze gezamenlijke doelen.

Wij nodigen u daarom graag uit voor de startbijeenkomst van de werkgroepen op dinsdag 26 januari as. bij café Riekelt, Rijksweg 184, 6247AN Rijckholt. Bij de verzending van de notulen van de algemene ledenvergadering hebben wij u alvast gevraagd om deze avond in uw agenda te reserveren.

Tijdens deze avond zullen wij de werkgroepen opnieuw indelen en de actiepunten van de werkgroepen benoemen. Voorafgaand hieraan bieden we jullie graag een lezing aan door Prof. Dr. Ir. Bart Nieuwenhuis, docent aan de Universiteit van Twente, ondernemer en consultant. Hij is een autoriteit op het gebied van innovatie en zal spreken over het volgende:

Steeds meer ondernemers zien mogelijkheden voor verdere ontwikkeling van hun bedrijf met nieuwe of betere diensten. Ondernemers realiseren zich dat het steeds moeilijker is om puur op prijs te concurreren. Diensten kunnen een belangrijke rol spelen bij het creëren van meer waarde bij zowel de onderneming als bij de klanten. De innovatie van de onderneming om de transitie van het verkopen van producten naar het verkopen van zogenaamde product-service systemen wordt servitisering genoemd. Dat gaat overigens wel verder dan simpelweg het ontwikkelen van een paar nieuwe diensten naast het product.

Het programma van de avond ziet er als volgt uit: (s.v.p.nog even goed naar de tijden kijken!)

19.00 – 19.30 uur Inloop en gelegenheid tot netwerken

19.30 – 20.30 uur lezing door Prof. Dr. Ir. Bart Nieuwenhuis

20.30 – 20.45 uur Pauze

20.45 – 22.00 uur Startbijeenkomst werkgroepen

22.00 – 23.00 uur Gelegenheid tot netwerken

Een interessante avond dus waarbij uw aanwezigheid van zeer groot belang is. U gelieve zich zo spoedig mogelijk maar uiterlijk 19 januari as. per mail aan te melden bij info@metfruiteropuit.nl. We hopen dat u weer in grote getale aanwezig zult zijn, samen komen we verder!

Deze avond is alleen toegankelijk voor leden van de coöperatie MFEU.

Details

Date:
26 January 2016
Event Categories:
, , , , ,
Event Tags:

Venue

Eetcafe Riekelt
Rijksweg 184 6247AN + Google Map
Top