Loading Events
 • This event has passed.

Opening seizoen La Saison Culinaire

1 September 2017 La saison culinaire B.V.

Als stakeholder is MFEU nauw betrokken bij de activiteiten van La Saison Culinaire, vandaar dat wij onze leden hierbij graag informeren over de mogelijkheden om deel te nemen aan de verschillende activiteiten die op touw staan.

Op vrijdag 1 september vind in Noorbeek de aftrap plaats voor het komende seizoen.

De komende weken wordt er bij onze horeca leden een Toolbox afgeleverd, hierbij alvast wat informatie.

 

Geachte Horeca ondernemer;

La Saison Culinaire de l’ EuregioDé periode en het platform voor heel de Euregio om Limburgse wijnen, streekproducten, streekgerechten “ en de passie van de mensen die ze maken “ onder de aandacht te brengen, te promoten en grensoverschrijdend aan elkaar te verbinden. Internationaal denken en handelen en het spelen met grenzen zit per slot voor rekening in ons DNA.

 

Om deze periode te promoten, ten einde (potentiele) bezoekers naar uw Horeca onderneming te krijgen, heeft La Saison Culinaire dit jaar op verzoek van velen de La Saison Culinaire Toolbox ontwikkeld. In deze box treft u diverse promotiemiddelen aan, met het verzoek, indien mogelijk, deze in uw onderneming tijdens de herfstperiode (september -oktober – november) te presenteren.

 

Toolbox

La Saison Culinaire draagt bij aan de positionering van de Regio van de Smaak en probeert op die manier een positieve invloed te hebben op het weekend- en midweektoerisme en aan het economische belang van deze sector in beide Limburgen.

 

Graag willen wij door de verspreiding van de Toolboxen in Limburg het gezamenlijk belang en de toegevoegde waarde van Euregionale streekproducten benadrukken. Alleen samen met uw medewerking kunnen wij de Regio van de Smaak promoten.

 

Inhoud La Saison Culinaire toolboxen

Onderstaand treft u het overzicht van de promotie & communicatiematerialen die dit seizoen ingezet kunnen worden.

 • Vlaggen – La Saison Culinaire highlight flyer
 • Stickers – Prijslijst streekproductenwinkel
 • Tafelruiters – Gulpener bierviltjes
 • Kleurplaten – Brand bierviltjes
 • Gastronomisch Heuvelland restaurantgidsen

 

Zelf bijdragen?

Ook met u slaan we graag de handen in een om de Euregio als gastronomische topregio te positioneren. Naast het inzetten van de toolbox kunt u op meerdere manieren bijdragen aan het promoten van de “La Saison Culinaire” periode.

Zo kunt u;

 • Eigen culinaire activiteiten uploaden op de website www.lasaisonculinaire.nl. Te denken valt aan: Evenementen, wandelingen, rondleidingen, streekmenus, streekproducten.
 • Zelf initiëren/ ondersteunen van duurzame activiteiten.
   • Aanbieden van streekgerechten op de menukaart
   • Eigen initiatieven ontplooien of ondersteunen zoals het wegzetten van een streektafel of foodwaste soep (meer info email:info@lasaisonculinaire.nl)
 • Gebruik maken van het La Saison Culinaire logo in de diverse uitingen (bijv. streekmenu, website).
 • Overig: alle ideen die bijdragen aan de positionering van de Euregio als smaakregio, waarbij gastronomiecultuur centraal staat, zijn welkom.

 

Meer informatie

Wenst u meer informatie over deelname aan het platform La Saison Culinaire neem contact op met de projectmanager via maartje.beijsens@lasaisonculinaire.nl of via +31(0)646243863

 

Wij kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.

 

Met culinaire groet,

Mede namens Stichting La Saison Culinaire de l’Euregio

 

 

 

 

Hans Bours                                                         Maartje Beijsens

Bestuurslid marketing & communicatie               Projectmanager La Saison Culinaire

Details

Date:
1 September 2017
Event Categories:
,
Event Tags:

Venue

La saison culinaire B.V.
Vrijthof 23
Maastricht, 6211 LE
+ Google Map
Top