VIEW INSIGHT is hét bureau voor klantonderzoek, marketing en communicatie met oog voor inzicht én resultaat. Met in huis 20 jaar aan ervaring in kwantitatief en kwalitatief onderzoek naar klantbeleving, klantgedrag en klanttevredenheid. Opgedaan in wetenschap en praktijk, zowel aan bureau- als aan bedrijfszijde en in diverse branches.

Contact

View Insight
Professor Nijpelsstraat 39
6224 BS  Maastricht

T +31 (0)6 29 04 53 17

info@viewinsight.nl
www.viewinsight.nl

Wat willen klanten nu écht? Wat zijn hun interesses? En hoe speel ik in op hun wensen? Welke indruk hebben klanten van mijn bedrijf? Matcht dat met hoe ik mijn bedrijf zie? Zijn mijn klanten tevreden of kan het beter? Elk bedrijf zou zichzelf deze vragen moeten stellen, want een bedrijfsvoering afgestemd op klantkennis versterkt de concurrentiepositie en biedt groeikansen!

Met klantenonderzoek als specialisme biedt VIEW INSIGHT helder inzicht in de impact van uw marketing- en communicatie-inspanningen! Juist als onderzoeksvaardigheden en (financiële) mogelijkheden beperkt zijn. De kracht is dat we verder kijken dan puur tevredenheid en ook meenemen wat klanten belangrijk vinden! Zoals wensen rondom het assortiment of de dienstverlening, de promotie, de prijsstelling, de specifieke locatie, de entree. Of de (interne) klantbenadering, de werksfeer of het interieur en de klantbeleving.

Kortom, een doorlichting van de interne en externe tevredenheid waarmee u uw marketingbudget effectiever en efficiënter kunt inzetten. Zonder ellenlange vragenlijst of dik rapport. De insteek is samen werken aan een constant lerend effect en continue verbetering met oog voor de informatie achter de cijfers.

Ook lid worden van Met Fruit Erop Uit?

Top

Login


Maak een account aan!
Forgot Password?

Maak een account aan!


Username
Want to Login?

Wachtwoord vergeten?