Addic Arlette Daemen

Vitale organisaties door vitale mensen!

Elke organisatie is gebaat met medewerkers die met plezier hun werk doen en die succesvol zijn, nu en in de toekomst, kortom medewerkers die duurzaam inzetbaar zijn. Als oprichter van ADDIC is het is mijn overtuiging dat vitale organisaties vitale medewerkers hebben. Iets waar succesvolle organisaties en bevlogen medewerkers hun verantwoordelijkheid in nemen.

Contact

ADDIC

Arlette
Daemen
Duurzame
Inzetbaarheid
Consultancy

De Reep 2
6245 MC Eijsden

T +31 (0)6 23 64 50 93

arlettedaemen@addic.nl
www.addic.nl

Het bereiken van organisatiedoelen, waardecreatie, is in grote mate afhankelijk van de bijdrage die medewerkers hieraan leveren. Medewerkers die maximaal hieraan bijdragen en tevens werken conform hun eigen normen, waarden, competenties en doelen, ervaren werkgeluk. Dit betekent dat waardecreatie door de inzet van medewerkers een opbrengst voor organisaties is en dat werkgeluk het resultaat is voor deze medewerkers.

Kortom, daar waar organisatiebelangen en medewerkersbelangen op elkaar aansluiten worden doelen bereikt en ervaren mensen plezier en geluk in hun werk. Daar waar dit nog niet het geval is, is het tijd voor een goed gesprek of voor andere maatregelen. Dit is het terrein waarop ADDIC organisaties, management, ondernemers en medewerkers ondersteunt, vanuit de individuele startpositie of wens.

Dit kan variëren van uitgebreid advies en begeleiding bij het formuleren en implementeren van (HR) beleid en strategie tot een interactieve teambijeenkomst, of individuele gesprekken. In alle gevallen zal de mate van overeenstemming tussen organisatie- en medewerkersbelangen een rol spelen en als input gelden voor verdere activiteiten en/of ontwikkeling.

Vanuit de gedachte “delen is vermenigvuldigen” leg ik graag verbindingen met, én tussen, andere partijen. Daarom ben ik partner van een landelijk netwerk gericht op mijn vakgebied, het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid. Daarnaast ben ik lid van Met Fruit Erop Uit om lokaal kennis, ervaringen en contacten te delen.

Arlette Daemen Duurzame Inzetbaarheid Consultancy

Ook lid worden van Met Fruit Erop Uit?

Top

Login


Maak een account aan!
Forgot Password?

Maak een account aan!


Username
Want to Login?

Wachtwoord vergeten?