2thePoint Software heeft een geheel nieuw ERP software systeem ontwikkelt speciaal voor bedrijven en instellingen binnen het MKB.

De gehele werkmethodiek is volledig afgestemd op uw eigen bedrijfsprocessen, zodat u zeer snel met het nieuwe systeem kunt gaan werken. Door de gebruikersvriendelijkheid zullen uw medewerkers direct hun weg weten te vinden binnen het nieuwe systeem, met een hogere productiviteit tot gevolg. Lange en moeizame implementatie tijden behoren daarom tot het verleden, snel en daadkrachtig automatiseren stelt u in staat met uw bedrijf de beste resultaten te realiseren. Het doel is eenvoudig: Betaalbare gebruiksvriendelijk en kostenbesparende software die al uw overige programma’s in een klap overbodig maken. Dus weg met alle puzzelstukjes en weg met alle handmatige rapportages.

Contact

AIC-Europe – 2thepointsoftware
Weustenraadstraat 5
6217 HZ Maastricht

T +31 (0)43 85 29 240

info@2thepointsoftware.nl
www.2thepointsoftware.nl

Een gesloten systeem dat meteen tot 2the point is als het gaat om uren registratie, facturatie, projecten, rapportages en alles wat een organisatie in 2017 nodig heeft om met zo weinig mogelijk zoveel mogelijk te realiseren.

Wie we zijn? Een organisatie die drie speerpunten in een softwarepakket heeft gegoten. Management, Bedrijfskunde en goed programmeren. In deze mix van een internationale IT Directeur, een SAP gecertificeerde Project manager en een door de wol geverfde programmeur hebben wij onze krachten gebundeld en alle ervaringen vorm gegeven middels een no nonsens aanpak.

Wij hebben onze ervaring in meer dan 50 bedrijven dwars door Europa opgedaan en alle zwakke punten in kaart gebracht. Dit heeft geleid tot een alles in een oplossing waarbij peperdure rekeningen en afhankelijkheid van IT tot het verleden behoort.

Dit is waarom 2the Point Software snel rendeert:

  1. Flexibel en volledig afgestemd op uw bedrijfsprocessen.
  2. Zeer gebruiksvriendelijk en daardoor een snelle implementatie.
  3. Volstrekt logisch en begrijpelijk van opbouw.
  4. Allesomvattende modulaire opbouw; Wat er niet in zit maken wij voor u.
  5. Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding.

De betaalbare ERP-oplossing is nu ook voor uw bedrijf beschikbaar. Voor meer informatie of een vrijblijvende demonstratie bij u op locatie kunt u altijd contact met ons opnemen, een afspraak is dan snel gemaakt.

Ook lid worden van Met Fruit Erop Uit?

Top

Login


Maak een account aan!
Forgot Password?

Maak een account aan!


Username
Want to Login?

Wachtwoord vergeten?