Sinds ongeveer 1955 was er op deze plek al enige bedrijvigheid met betrekking tot toerisme en horeca. Mina Nelissen-Werelds (al vroeg weduwe geworden), besloot met haar twee zoons dat kersenplukkers wel een tentje in haar boomgaard op mochten zetten. En daar kwamen dan zo af en toe wat jonge mensen uit het noorden bij die met de fiets of brommer op vakantie waren. De twee zoons besloten dit ‘af en toe een tentje’ uit te breiden en een soort kampeerterrein af te bakenen (zonder koeien).

Contact

Camping en Eetcafé De Bosrand
Moerslag 4
6265 NC Sint Geertruid

T +31 (0)43 409 1544

info@campingdebosrand.nl
www.campingdebosrand.nl

Vanaf 1956 was het een feit, Gaspard en Jef Nelissen, later met hun echtgenotes Els en Nettie, begonnen Camping De Bosrand. Langzaamaan breidde men de camping uit met echte waslokalen, receptie, kantine en winkel. Sinds de jaren negentig runnen de dochters van Jef, Wilma en Bianca met hun echtgenoten Toni en Jos dit mooie familiebedrijf.

De Camping is geopend van april tot en met oktober, de drie luxe Limburgse vakwerk chalets uit 2013 zijn het hele jaar te huur. Voorzien van eigen sanitair, vaatwasser en verwarming. Het Eetcafé is het hele jaar geopend voor iedereen; wandelaar, fietser of levensgenieter. Even tot rust komen kan in ieder jaargetijde op ons mooie terras met zicht op het Savelsbos, of gezellig bij de open haard.

Wij heten u van harte welkom.

ANWB Erkende Camping

Ook lid worden van Met Fruit Erop Uit?

Top

Login


Maak een account aan!
Forgot Password?

Maak een account aan!


Username
Want to Login?

Wachtwoord vergeten?