Rond 1900 is de opa van mijn opa begonnen met een boerenbedrijf met veeteelt, akkerbouw en hoogstam fruitbomen. Mijn vader besloot in 1976 een nieuwe weg in te slaan. Hij nam afscheid van het vee en richtte zich volledig op het telen van fruit. In het begin waren dit vooral appels en aardbeien. Later kwamen hier ook peren, pruimen, kersen en rode bessen bij. Inmiddels zijn de wat oudere appelrassen vervangen voor nieuwe rassen met een stevigere bite en een frisse zoete smaak. Nu gaat het bedrijf weer een nieuwe fase in. Met de introductie van De Fruitboer wil ik ons fruit dichter bij de consument brengen. Door meer directe verkooppunten in te richten, zoals onze fruitautomaat en de verkoop van fruit in onze wei, wil ik het fruit verser dan vers aanbieden. Want vers fruit is het allerlekkerste!

Contact

logo_de_fruitboer

De Fruitboer
Rijksweg 122
6247 AL Gronsveld

T +31 (0)6 250 666 23

info@defruitboer.nl
www.@defruitboer.nl

Fruit is het lekkerst als het verser dan vers is, direct van de boom. Daarom verkopen we ons fruit graag met zo min mogelijk tussenschakels zodat het fruit zo snel mogelijk van de boom bij de consument is.

In onze fruitwei bij de rotonde in Gronsveld

De hele zomer verkopen wij iedere dag van 4 uur ’s middags tot 7 uur ’s avonds vers fruit in onze fruitwei. Je vindt onze fruitwei op de Rijksweg tussen De Heeg en Gronsveld. Vanaf ongeveer eind juni kun je hier terecht voor de allerlekkerste kersen en vanaf half juli komen hier ook pruimen en rode bessen bij.  Houd onze facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws over de verkoop.

Bij onze fruitautomaat op Rijksweg 112 in Gronsveld

24 uur per dag, 7 dagen per week kun je terecht bij onze fruitautomaat in Gronsveld. Van begin mei tot half augustus vind je in onze automaat het lekkerste vers fruit zoals aardbeien, kersen en pruimen. Daarnaast kun je ook genieten van andere streekproducten. Op onze facebookpagina houden we je op de hoogte welke producten in de automaat staan. De automaat is gevuld van begin mei tot half augustus.

Naast onze verkoop aan consumenten, verkoopt De Fruitboer ook aan boerderijwinkels, groothandels en bedrijven. Zo leveren we ook ontpitte pruimen en vind je onze pruimen op de lekkerste vlaaien bij een aantal bakkers. Neem contact met mij op om mogelijkheden te bespreken.

Ook lid worden van Met Fruit Erop Uit?

Top

Login


Maak een account aan!
Forgot Password?

Maak een account aan!


Username
Want to Login?

Wachtwoord vergeten?