Geankerd in de prachtige omgeving van het Mergelland wordt Extra Leisure elke dag weer geconfronteerd met en bevestigd in de aanwezige behoeftevraag om het goud dat deze omgeving herbergt uit te dragen.

Gestoeld op ervaring, deskundigheid en passie is deze behoeftevraag dan ook een van de redenen om Extra Leisure het levenslicht te laten zien.

Contact

Extra Leisure
Full-service evenementenbureau
Molensingel 47
6229 PB Maastricht

T +31 (0)43 311 65 52

info@extraleisure.nl
www.extraleisure.nl

Extra Leisure is een full-service evenementenbureau voor de integrale organisatie van grootschalige sport- en vrijetijdsevenementen. Hierbij kiest Extra Leisure voor een innovatieve, integrale aanpak. Voor een geslaagd evenement is méér nodig dan enkel de organisatie en een leuke aankleding. Een sterk strategisch concept, een solide juridische organisatie en goede marketing en PR zijn de minimale voorwaarden om een event te laten slagen. Echter Extra Leisure kan dit niet alleen. Voortdurend is Extra Leisure op zoek naar partners die haar ondersteunen om deze missie op een synergetische wijze in te vullen en te realiseren. De filosofie van ‘Met Fruit Erop Uit’  sluit dan ook naadloos aan op de filosofie van Extra Leisure.

Extra Leisure is dan ook vereerd om deel te mogen uitmaken van de coöperatie ‘Met Fruit Erop Uit’. Alleen sneller, samen verder.

Ook lid worden van Met Fruit Erop Uit?

Top

Login


Maak een account aan!
Forgot Password?

Maak een account aan!


Username
Want to Login?

Wachtwoord vergeten?