Alexandra Van Gestel

Externe Vertrouwenspersoon, Bemiddelaar & Governance-partner die u vanuit een stevig juridisch fundament helpt bij een goede, gedragen, participatieve besluitvorming.

Met in mijn rugzak bijna twintig jaar juridische ervaring ben ik in
2017 gestart met Fiducialex, wat staat voor Vertrouwen, de Wet en
Verbinding. Ik word ingehuurd als voorzitter van verandersessies en als mediator/bemiddelaar bij (dreigende) conflicten of lastige gesprekken. Daarnaast ben ik actief als externe vertrouwenspersoon. Als governance-partner denk ik op bestuursniveau mee over strategische vraagstukken en het inrichten van besluitvormingsprocessen. Ik help bestuurders bijvoorbeeld bij het inrichten van goede
participatieve besluitvormingsprocessen. Ik werk voor een aantal grote zorgorganisaties, onderwijsinstellingen en gemeenten in Zuid-Limburg.

Contact

Fiducialex
Hoenderstraat 2
6269 BS Margraten

T +32 48 6896265

info@fiducialex.nl
www.fiducialex.nl

Visie

Niet starten van ‘wat moet’, maar van ‘wat willen we écht zijn’: de
visionaire blik en intrinsieke drive van bestuurders en toezichthouders zijn hierbij per definitie leidend. Na inventarisatie pakken we gezamenlijk de handschoen op door op een pragmatische wijze de behoeftes en waarden van de organisatie op een correcte en juridische wijze te vertalen, verankeren en uitvoeren.

Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend een afspraak met ons te maken om hierover eens van gedachten te wisselen.

Ook lid worden van Met Fruit Erop Uit?

Top

Login


Maak een account aan!
Forgot Password?

Maak een account aan!


Username
Want to Login?

Wachtwoord vergeten?