Wij zijn Gulpener, een duurzame familiebrouwerij uit het Zuidelijkste puntje van Limburg. Al sinds 1825 weten we alles van de fantastische diversiteit aan smaken en aroma’s waarmee we onze bieren karakter geven.

Bieren met een uitgesproken karakter.

Uitgesproken omdat we vrij zijn.

Vrij omdat we een onafhankelijke familiebrouwerij zijn.

Vrij om onze eigen koers te varen.

Vrij om te doen wat goed voelt.

Daarom noemen wij onszelf ‘De Vrije Brouwer’.

Contact

Gulpener Bierbrouwerij
Rijksweg 16
6271 AE Gulpen
T +31 (0)43 450 7575

www.gulpener.nl

Wij zijn vrij om te bepalen hoe wij vinden dat bier hoort te smaken, vrij om smaak niet af te vlakken, maar te verrijken. Altijd in een voortdurend experiment opzoek naar nieuwe, rijke smaken. Deze rijke smaken komen voort uit de beste lokale grondstoffen. Zoals de hop uit onze eigen hoptuin in Reijmerstok; de gerst, tarwe, rogge en spelt van 40 boeren uit onze regio verenigd in de coöperatie Triligran, en water uit onze eigen bronnen. Dit zijn de natuurlijke grondstoffen van onze bieren.

Alleen dan ben je er nog niet. Goed bier ontstaat door deze bijzondere samenwerking, maar zeker ook door het enthousiasme van iedereen die erbij betrokken is; van boer tot brouwer en van brouwer tot barpersoneel. Samen vormen deze eigenschappen de uitgesproken smaken van onze karaktervolle bieren. Die altijd uitgesproken smaak waarmee we de echte bierliefhebber telkens weer willen verrassen. Alles bij elkaar, maakt van dit bier, Gulpener bier. Het enige echte bier van Nederlandse bodem. Gemaakt voor de bewuste genieter die de pure smaak van ons bier kan waarderen.

Ook lid worden van Met Fruit Erop Uit?

Top

Login


Maak een account aan!
Forgot Password?

Maak een account aan!


Username
Want to Login?

Wachtwoord vergeten?