Wij nemen onze opdrachtgevers werk uit handen. Of het nu gaat om personeel leveren, events organiseren of onze payrollservice: wij doen het met de beste kwaliteit en vol passie. Op onze eigen Horecare Academy leiden we onze toppers op tot het beste personeel voor de meest uiteenlopende events. Bij ons regelt u al uw zaken digitaal, dat is makkelijk, snel en efficiënt. Wij staan altijd voor onze klanten klaar met onze persoonlijke service. Wij werken volgens de richtlijnen die worden voorgeschreven door de NEN 4400-1 en NEN-4400-2 en bieden de mogelijkheid aan ondernemers om gebruik te maken van de G-rekening.

Contact

Horecare
Events Personeel Payroll
St. Maartenslaan 35A
6221 AW Maastricht

T +31 (0)43 451 90 80

info@horecare.eu
www.horecare.eu

Events

Wij organiseren hét event waar mensen nog lang over zullen praten. Van de ontvangst tot de muziek: ieder detail klopt. Wij regelen hapjes, dranken en muziek die perfect passen bij de gelegenheid. Ook voor een mooie aankleding, entertainment en beveiliging bent u bij ons aan het juiste adres. Uw event is verrassend en uniek. Of uw wensen nou groot of klein, luxe of eenvoudig zijn: wij organiseren een event op maat.

Personeel

Goed personeel is de sleutel tot een geslaagd event. Wij hebben de beste horecatoppers in ons bestand: van bediening tot bar, van garderobe tot kassa. Professioneel, gastvrij en betrouwbaar, in te zetten op elk gewenst moment. Onze toppers staan voor teamwork, kwaliteit en plezier in de job.

Payroll

Met onze payrollservice heeft u geen omkijken naar uw personeels- en salarisadministratie. Onze payrrollservice is volledig digitaal: van inschrijving tot verloning, snel en efficiënt. Zo heeft u alle tijd om u te richten op het belangrijkste: uw gasten.

Ook lid worden van Met Fruit Erop Uit?

Top

Login


Maak een account aan!
Forgot Password?

Maak een account aan!


Username
Want to Login?

Wachtwoord vergeten?