Interieurbouw Huntjens  biedt vakwerk op het gebied van houtbewerking voor interieurs. Pascal Huntjens heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van meubels, badkamers en keukens.

Ondersteund door een zeer modern ingerichte werkplaats met computergestuurde CNC-freesmachines, garanderen wij een perfecte en professionele manier van productie.

Contact

Huntjens Interieurbouw
Aan de Fremme 4
6269 BE Margraten

T +31 (0)43 458 47 17

info@huntjensinterieurbouw.nl
www.huntjensinterieurbouw.nl

Wij zijn tevens gespecialiseerd in het verwerken van LG Hi-macs. LG Hi-macs is een natuurlijk acryl steen dat zeer duurzaam, niet poreus, vlekken en chemische stoffen bestendig is waardoor het geschikt is voor vele doeleinden.

Daarnaast is het materiaal naadloos te verlijmen waardoor elke denkbare vorm en formaat gerealiseerd kan worden. LG Hi-macs is verkrijgbaar in vele kleuren en texturen.

Correct en perfecte service

“Pascal en Kirstie waren met alle afspraken en termijnen altijd heel correct en ook de service en het plaatsen waren perfect. We zijn ontzettend blij met onze unieke keuken, en zouden iedereen meteen aanraden met Huntjens in zee te gaan. Creatieve oplossingen, oog voor detail, vakwerk en geweldige service.”

Ook lid worden van Met Fruit Erop Uit?

Top

Login


Maak een account aan!
Forgot Password?

Maak een account aan!


Username
Want to Login?

Wachtwoord vergeten?