Heeft u een bourgondische leefstijl, dan bent u bij Kazerij Verschuren precies aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim aanbod aan binnen en buitenlandse kazen speciaal voor u zorgvuldig geselecteerd. Naast kazen hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan hapjes, salades, wijnen, streekproducten etc. ideaal voor een feestje of zomaar omdat het lekker is!

Contact

Kazerij Verschuren
Koning Willem Alexanderstraat 3
6245 EH Eijsden

T +31 (0)43 852 43 20

info@kazerijverschuren.nl
www.kazerijverschuren.nl

BUITENLANDSE KAAS

Naast ons vaste assortiment buitenlandse kazen, hebben we een wekelijks wisselend assortiment aan kaasspecialiteiten. Onze leveranciers gaan wekelijks naar Rungis, Parijs om op de grootste groothandels markt pareltjes van kazen te zoeken die op dat moment prachtig geaffineerd zijn. Hierdoor kunnen we lekkere kazen leveren voor een aantrekkelijke prijs. Ook zijn hier de echte mooie boerenkaasjes zoals u op de Franse marktjes tegenkomt verkrijgbaar , en daardoor ook bij ons

OLIJVEN, SALADES ETC.
Al onze salades, roomkazen, kruiden bries komen uit eigen keuken . Ook marineren wij onze olijven zelf. Wij proberen zoveel mogelijk zelf te maken.

NOTEN EN ZUIDVRUCHTEN
Bij ons vind u een uitgebreid en aan het seisoen aangepaste assortiment noten en zuidvruchten. De noten bakken wij zelf en maken hier heerlijke mixen van.

WIJNEN
In ons steeds uitbreidend assortiment vind u heerlijke wijn uit Europa. Een gedeelte van de wijnen worden exclusief voor ons geïmporteerd. In ons assortiment vind u witte, rosé en rode wijnen, Cava’s, prosecco en mooie port’s . Daarbij hebben we een mooie selectie lokale wijnen van wijndomein “de stad Maastricht”.

Ook lid worden van Met Fruit Erop Uit?

Top

Login


Maak een account aan!
Forgot Password?

Maak een account aan!


Username
Want to Login?

Wachtwoord vergeten?