“De Lekkerste Winkel van de Maasvallei”

n 1989 heeft Erik Pinckaers de meer dan 90 jaar oude familiezaak overgenomen van zijn vader, samen met zijn vrouw Marie-Thérèse. Na de grondige verbouwing in 2000 voldoet deze ambachtelijke kwaliteitsslagerij, gelegen in het oude hart van het prachtige Eijsden (regio Maastricht), volledig aan de meest moderne eisen. “De smaakvolle winkel, de uitgebreide productieruimte van maar liefst 21 meter en 8 nieuwe koelcellen zijn toen geheel vernieuwd.”

Contact

Keurslagerij Eric Pinckaers
Kerkstraat 12a
6245 CB Eijsden (L)

T +31 (0)43 409 12 26

info@partyservice-pinckaers.nl
www.partyservice-pinckaers.nl

Vlees van kampioen Erik Pinckaers is veilig gezond en buitengewoon smakelijk. Kortom een topproduct. Erik is niet zo’n worstmaker die de hele dag in de worstmakerij staat, ook de winkel is belangrijk. De winkel ziet er Bourgondisch uit, de aankleding is tot in de puntjes verzorgd met verse bloemdecoraties die om de drie weken worden vervangen.

Op 21 januari 2008 werd Keurslagerij Pinckaers uitgeroepen tot de beste worstmakerij van Nederland. Daarbij vervaardigen wij ook nog de beste en lekkerste streekproducten van Nederland.

De eigen kruiden- en specerijenmelanges en de kwaliteit van de grondstoffen zorgen voor vele onderscheidingen van diverse producten. Samen met zijn team leveren wij 52 weken per jaar topproducten.‘Meedoen met diverse kampioenschappen zorgt ervoor dat je kritisch blijft en dat je je blijft onderscheiden van anderen’, aldus Erik Pinckaers.

Ook lid worden van Met Fruit Erop Uit?

Top

Login


Maak een account aan!
Forgot Password?

Maak een account aan!


Username
Want to Login?

Wachtwoord vergeten?