Boerderijrecreatie&educatie

Onder de naam Lacro-i-Agro wil ik, Rebecca, mensen kennis laten maken met het leven op de boerderij.

Hierbij zijn educatie, recreatie en interactie belangrijke pijlers.U bent van harte welkom voor een boerderijbezoek op afspraak. Op deze website vindt u informatie over de bezigheden en activiteiten van Lacro-i-Agro.

Visie:
Lacro-i-Agro wil zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met het bijzondere leven op de boerderij. Dit op een interactieve wijze, waarbij educatie en recreatie de belangrijkste pijlers zijn.

Contact

Lacro-i-Agro
De Munckhof 6
6265BH St.Geertruid

T  06-52436850

info@lacro-i-agro.nl
www.lacro-i-agro.nl

De naam Lacro-i-Agro

Lacro staat voor mijn meisjes familienaam Lacroix. In het dialect zegt men “Lakroo”. Ik had niet veel met de agrarische sector (Behalve dan dat ik in een klein dorpje met boerderijen ben opgegroeid. En dat ik vroeger als kind iedere zomer bij een oom en tante op de boerderij, waar ze koeien en varkens hadden, ging logeren). Pas echt in aanraking met de agrarische sector kwam ik door mijn relatie met Michel. Lacro staat dan ook voor het leek zijn, het onbekend zijn met de agrarische sector. Maar tegelijkertijd staat Lacro ook weer voor het langzaam aan leren kennen, verkennen en ontdekken van de agrarische sector. En bovenal staat Lacro voor het enthousiast en verzot zijn op het agrarische leven en dit wil ik met iedereen delen.

i staat voor “en” of “met”.

Agro staat natuurlijk voor de agrarische sector. Alles wat met het boerenleven te maken heeft. De dieren, de mensen, de machines, de materialen, de regelgeving, het voer, de natuur, de producten, de werkzaamheden, etc.

Ook lid worden van Met Fruit Erop Uit?

Top

Login


Maak een account aan!
Forgot Password?

Maak een account aan!


Username
Want to Login?

Wachtwoord vergeten?