LIJNSPEL: VERBINDEN IN SLIMME ALLIANTIES

Lijnspel is een coöperatie van ondernemers die vanuit hun eigen vakmanschap samenwerken om mensen, processen en projecten met elkaar te verbinden, ondersteunen en creëren. Uitgangspunten hierbij zijn betrokkenheid bij de omgeving en de bereidheid om kennis te delen en van elkaar te leren.

Contact

Lijnspel
Van Weerdenpoelmanstraat 203
6417EM Heerlen

Leo Crombach
T +31 (0)6 31 93 87 38
Michiel v.d. Werf
T +31 (0)6 51 19 79 30

www.lijnspel.nl

WAT DOEN WE?

Lijnspel is koploper in de transitie naar een Nieuwe Economie: een wereld waarin het niet alleen meer draait om winstoptimalisatie, maar waar het gaat om het vergroten van vakmanschap, het leggen van verbindingen en het creëren van vertrouwen. Wij helpen ondernemers, bedrijven en organisaties om ook de stap te zetten naar deze nieuwe manier van denken en werken.

Dit doen we door onder meer procesbegeleiding, projectmanagement, projectontwikkeling, workshops en kennissessies. Daarnaast staat Lijnspel middenin de digitalisering van onze maatschappij: met onze expertises helpen wij ondernemers, bedrijven en organisaties om mee te groeien in de zich snel ontwikkelende digitale wereld en alle mogelijkheden die deze biedt.

VOOR WIE?

Lijnspel werkt voor de gehele Triple Helix: ondernemers (van ZZP’ers tot en met MKB’ers), onderwijs (zowel basis-, middelbaar en beroepsonderwijs) en overheid (van lokaal tot regionaal). Daarnaast is Lijnspel een coöperatie die uitblinkt in het met elkaar verbinden van deze 3 o’s. Lijnspel heeft opdrachten verzorgd voor onder andere SVO|PL, de gemeente Peel en Maas, de gemeente Eijsden-Margraten, Mise En Place, Syntix, Peeters Gebouwenservice, de Provincie Limburg en het LIOF. Verder organiseert Lijnspel ieder jaar de Dag van het Nieuwe Organiseren.

Ook lid worden van Met Fruit Erop Uit?

Top

Login


Maak een account aan!
Forgot Password?

Maak een account aan!


Username
Want to Login?

Wachtwoord vergeten?