Wij zijn Guus & Vera Lardinois en samen met onze 3 kids runnen we een kippenfarm in Eckelrade sinds 2004 !  Toen we deze locatie kochten woonden we nog in Midden-Limbug en hadden 10 kippen, een haan, een hond en onze kinderen. Een sprong in het diepe, veel hulp, veel passie heeft ons nu gebracht tot waar wij nu zijn. Nog steeds trots op het ei, meer welzijn voor de kip en samen genietend van onze omgeving.

Contact

MergellandEi
Keerestraat 3
6251 NJ  Eckelrade

T +31 (0)614500373

info@mergellandei.nl
www.mergellandei.nl

Mergellandeieren zijn antibiotica-vrij van kippen met vrije uitloop of overdekte uitloop. Onze kippen pikken naast het gras uit de wei op het Mergelland een veelzijdig voer van granen en mais. Een klein familiebedrijf dat met de wind door de haren en in het verenpak met passie en trots gaat voor het beste eitje! Samen met de gegarandeerde versheid, zet u een gezond streekproduct op tafel.

Wil je nog meer weten over hennen, eieren of ons bedrijf neem dan gerust contact met ons op. Elke eerste zaterdag van de maand hebben we een inloopuurtje van 10:30-11:30.
Het Savelsbos is binnen handbereik. In de achtertuin de Amerikaanse begraafplaats van Margraten. Daartussenin liggen onze akkers waar wij o.a. tarwe, spelt en mais telen.

Guus, Vera & kids Lardinois

Ook lid worden van Met Fruit Erop Uit?

Top

Login


Maak een account aan!
Forgot Password?

Maak een account aan!


Username
Want to Login?

Wachtwoord vergeten?