

Gastvrij Magazine is een kleurrijk en informatief magazine voor de Belgisch- en Nederlands-Limburgse horecaondernemer en zijn gasten. Het magazine bestaat zeven jaar, verschijnt zes keer per jaar en wordt in viervoud verstuurd naar vrijwel elk horecabedrijf in Nederlands Limburg en per koerier bezorgd bij circa 400 horecabedrijven in Belgisch Limburg.
We streven ernaar de horeca en horecagasten zo breed mogelijk te informeren over nieuwigheden in onze regio. We vragen Limburgse chef-koks naar hun 10 favoriete Limburgse collega’s, geven gastheren en -vrouwen een podium, brengen horecatransfers in beeld, portretteren bekende Limburgers in hun favoriete Limburgse restaurant, geven aandacht aan festivals, besteden aandacht aan regionale wijnbouw, speciaalbieren en meer.
Limburg staat bij ons centraal. Redactie en fotografen zijn Limburgs, de lay-out wordt verzorgd door een Limburgs bedrijf en Gastvrij Magazine wordt gedrukt in Limburg.
De mensen achter Gastvrij Magazine zijn Esther Theunissen (uitgever) en Bert Salden (hoofdredacteur).
Contact

Mes & Vork media groep
Gastvrij Magazine
Hoenderstraat 7
6269 BS Margraten
T +31 (0)6 37 00 23 16
T +31 (0)43 851 97 08
De horeca betaalt geen abonnementsgeld, ons blad is mogelijk dankzij een groot aantal sympathisanten, die bij ons adverteren, doorgaans in de vorm van gesponsorde verhalen.
Voor leden van Met Fruit Erop Uit geldt een speciaal tarief, mits het logo in de uiting wordt vermeld.
Mes en Vork Media Groep

