Esther Theunissen

Gastvrij Magazine is een kleurrijk en informatief magazine voor de Belgisch- en Nederlands-Limburgse horecaondernemer en zijn gasten. Het magazine bestaat zeven jaar, ver­schijnt zes keer per jaar en wordt in viervoud ver­stuurd naar vrijwel elk horeca­bedrijf in Ne­derlands Limburg en per koerier bezorgd bij circa 400 horecabe­drijven in Belgisch Limburg.

We streven ernaar de horeca en horecagasten zo breed mogelijk te informeren over nieuwigheden in onze regi­o. We vragen Limburgse chef-koks naar hun 10 favoriete Limburgse collega’s, geven gastheren en -vrouwen een podium, brengen horecatransfers in beeld, portretteren bekende Limburgers in hun favoriete Limburgse restau­rant, geven aandacht aan festivals, besteden aandacht aan regionale wijnbouw, speciaalbieren en meer.

Limburg staat bij ons centraal. Redactie en fotografen zijn Limburgs, de lay-out wordt verzorgd door een Limburgs bedrijf en Gastvrij Magazine wordt gedrukt in Limburg.

De mensen achter Gastvrij Magazine zijn Esther Theu­nissen (uitgever) en Bert Salden (hoofdredacteur).

Contact

Mes & Vork media groep
Gastvrij Magazine

Hoenderstraat 7
6269 BS Margraten

T +31 (0)6 37 00 23 16
T +31 (0)43 851 97 08

Facebook Gasvrij
issuu – gastvrij magazine

De horeca betaalt geen abonnementsgeld, ons blad is mogelijk dankzij een groot aantal sympathisanten, die bij ons adverteren, doorgaans in de vorm van gespon­sorde verhalen.

Voor leden van Met Fruit Erop Uit geldt een speciaal tarief, mits het logo in de uiting wordt vermeld.

Mes en Vork Media Groep

Ook lid worden van Met Fruit Erop Uit?

Top

Login


Maak een account aan!
Forgot Password?

Maak een account aan!


Username
Want to Login?

Wachtwoord vergeten?