Wij zijn het logistieke verlengstuk van uw bedrijf. Een partner waar u echt op kunt bouwen. Bij Curfs zijn we constant in beweging. We omarmen nieuwe mogelijkheden en kansen en helpen onze klanten om hun logistieke keten te transformeren. We zijn daarbij een adviseur, regisseur en uitvoerder die zelfs uw complete fysieke distributieproces met magazijnfunctie kan overnemen. Wij noemen dit Curfs All-in-One.

Contact

Curfs Logistics B.V. &
Curfs Warehouse B.V.
Gronsvelderweg 1
6247 ER Gronsveld

T +31 (0)43 408 1628

info@curfs.com
www.curfs.com

Het familiebedrijf Curfs Logistics startte in 1961 onder de naam J. Curfs Transporten. Aanvankelijk vervoerde het bedrijf fruit en melk. Nadat in de jaren 80 het vervoer werd uitgebreid met steeds meer industriële goederen, namen Egid en Germaine Curfs in 1991 het bedrijf in zijn geheel over. Er werd geïnvesteerd in nieuw materieel en in 1992 werd het eerste warehouse gebouwd. Sinds de verhuizing naar de huidige locatie in Gronsveld in 1999 is het aantal vierkante meters warehouse en coldstore uitgebreid tot 35.000 m2, waarvan 3.000 m2 voor geconditioneerde goederen. Daarmee is Curfs uitgegroeid tot een solide partner voor alle logistieke processen. Zowel nu als in de toekomst.

Wij rijden dagelijks naar Benelux, Duitsland, Frankrijk en Italië. Dankzij ons ‘state of the art’ track & trace-systeem kunnen wij ladingen van klanten 24 uur per dag volgen. Daarnaast zijn goederen zijn bij Curfs Logistics in goede handen voor zowel op- en overslag, coldstore als Value Added Logistics.

Milieu en kwaliteit staat bij ons hoor in het vaandel. Zo is voor ons moderne wagenpark bewust gekozen voor Euro V en VI motoren. Een zorgvuldige planning voorkomt onnodige kilometers. Met regelmatig herhaalde rijtrainingen en deelname aan programma’s als FuelWatch beperken wij de emissies aan CO2 en fijnstof nog verder. Daarnaast is binnen de warehouse-afdeling veel aandacht voor de recycling van emballage. Wij zijn onder andere Lean & Green, ISO 9001:2008, IFS en AEO gecertificeerd.

Ook lid worden van Met Fruit Erop Uit?

Top

Login


Maak een account aan!
Forgot Password?

Maak een account aan!


Username
Want to Login?

Wachtwoord vergeten?