MYRA4U Virtual Business Support is een enthousiaste, gedreven en flexibele Virtueel Professional (VP), die erop toeziet dat alles in je bedrijf goed geregeld is. Ik ben een praktische duizendpoot, maar ook een professionele sparringpartner. Dankzij mijn hulp heb jij je handen vrij om je bedrijf te laten groeien.

Een Virtueel Professional (VP) is een professional die op virtuele basis (vanuit haar eigen kantoor) zelfstandig ondernemers ondersteunt. De focus van de VP ligt op de uitvoering van alledaagse taken of specifieke projecten en is diegene die het werk daadwerkelijk uitvoert. De VP is verantwoordelijk voor de kwaliteit van haar eigen werk en zorgt dat de eigen taken en projecten tijdig en op een goede wijze worden uitgevoerd.

Het doel van een VP is een zelfstandig ondernemer te ontzorgen, zodat deze niet langer bezig is met allerlei taken waar geen tijd voor is. De valkuil van zelfstandig ondernemers is dat ze teveel zelf (willen) doen.
Wil je echter een bloeiend bedrijf opbouwen, is het slim om tijdig één of meerdere VP‘s in te huren om de groei van je bedrijf te stroomlijnen.

Waarvoor kun je onder andere terecht bij mij:

  • Implementeren diverse werkprocessen
  • Visuals maken (canva)
  • Creëren van templates, formulieren en enquêtes
  • PowerPointpresentaties
  • Automatiseren en optimaliseren diverse bedrijfsprocessen door middel van diverse tools (Project- Financieel- Personeelsmanagement of CRM)
  • Website aanpassingen in samenwerking met professionele tekstschrijfster en fotograaf
  • Organiseren en begeleiden events / workshops van a-z.
  • Coördineren van inschrijvingen en follow-ups

Mis je bepaalde taken? E-mail of bel gerust voor een persoonlijk gesprek en ik kijk samen met je wat ik voor jou kan betekenen! Ik leer heel snel en ook nieuwe programma’s of tools maak ik mij snel eigen.

Myra van den Boorn-Langeweg

info@myra4uvirtualbusinesssupport.nl

www.myra4uvirtualbusinesssupport.nl

Contact

MYRA4U Virtual Business Support
Martin Luther Kingstraat 41
6245 GH Eijsden
06 34281171

info@myra4uvirtualbusinesssupport.nl

www.myra4uvirtualbusinesssupport.nl

Ook lid worden van Met Fruit Erop Uit?

Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?

Create an Account!


Username
Want to Login?

Forgot Password?