De keren dat ik mijn beste vriendin opzocht in Umbrië zijn niet meer te tellen. Wat een prachtig plekje! Daarboven op de berg tussen de olijfboomgaarden heb ik mijn hart verloren aan Italie en het goede leven aldaar.

Haar buurman heeft een mooi landgoed met een heel oude kapel. Het gerucht gaat dat de Heilige Franciscus van Assisi hier regelmatig kwam. Het lijkt wel of de tijd stil is blijven staan!

Ook dit jaar was ik weer tijdens de olijfoogst in Umbrië waar ik getuige was van de boerenfamilie die met het hele gezin bezig was met de olijfpluk. Weet je dat olijven nog gewoon met de hand geplukt worden! Deze boer plukt en perst zijn olijven zelfs binnen acht uur! Ze raken niet uitverteld over hun passie: pure olijfolie. Een product dat ontstaat door eeuwenoude bomen en met de kennis en ervaring die van generatie op generatie worden doorgegeven. Natuurlijk mocht ik weer proeven: wat een smaak, zo puur, zo bijzonder! Alleen al de aanblik van deze biologische diepgroene olie is betoverend. Hoe meer je over dit mooie product te weten komt, hoe meer je ervan gaat houden.

Contact

Puur Olijf

Kerkstraat 16
6176 AR Spaubeek

T +31 (0)6 20 60 69 02

info@puurolijf.nl
www.puurolijf.nl

Enkele jaren geleden heeft de eigenaresse als experiment biologische sinaasappels toegevoegd tijdens de persing. Mijn vriendin had een fles gekregen en je weet niet wat je proeft! Je snapt dat ik haar gevraagd heb om deze olie ook voor mij te maken. Het is gelukt! Ik ben blij dat ik deze ervaring nu met jullie kan delen, want ook dit najaar heeft ze speciaal voor mij een partij speciale sinaasappelolijfolie gemaakt. Geen aroma’s zoals in vele andere oliën met een smaakje, maar PuurOlijf met Puur Sinaasappel!

Inmiddels hebben we ook De speciale PuurOlijf Limoen in ons assortiment. Verse limoenen meegeperst, speciaal voor PuurOlijf.

Proef de speciale olijfoliën, maak er lekkere gerechten mee en je zult, net als ik, je hart verliezen aan dit vloeibare goed!

Ook lid worden van Met Fruit Erop Uit?

Top

Login


Maak een account aan!
Forgot Password?

Maak een account aan!


Username
Want to Login?

Wachtwoord vergeten?