Over ons

Bij Streekproducten uit Limburg smullen wij van gezonde, pure producten met zo min mogelijk kunstmatige toevoegingen. Het is onze missie om deze authentieke producten uit de regio op de kaart te zetten, zodat wij niet de enigen zijn die van deze lekkernijen genieten. De mooie provincie Limburg levert vele pure en ambachtelijke etenswaren, die niet in iedere supermarkt te krijgen zijn en die geen kilometerslang transport hebben afgelegd. Onze bijzondere producten zijn goed voor de gezondheid, het milieu en de regionale ondernemers. En hadden we al gezegd dat ze overheerlijk zijn?

Contact

Streekproducten uit Limburg
Jan Campertstraat 7
6416 SG Heerlen
T +31 (0)85 0601429

info@streekproducten-uit-limburg.nl
www.streekproducten-uit-limburg.nl/shop

De mensen achter Streekproducten uit Limburg
Streekproducten uit Limburg is het geesteskind van Patrick Nellestijn. Patricks passie voor streekproducten begon in 2012 tijdens zijn bezoek aan een streekproductenmarkt. Daar maakte hij kennis met al het lekkers van Limburg. Het enige wat hij miste in deze culinaire weelde, was het aanbod van gevarieerde pakketten van meerdere leveranciers. Daarom greep hij deze mogelijkheid aan om zelf dit gat in het aanbod op te vullen. Met administratieve en inzichtelijke steun van zijn vrouw Carolijn begaf hij zich op de streekproductenmarkt. Uit dit initiatief groeide ons professionele bedrijf Streekproducten uit Limburg, waardoor wij u nu ons gevarieerde assortiment van ambachtelijke, streekgebonden producten kunnen presenteren.

Het brede culinaire aanbod van Limburg
De lekkernijen die je bij ons in kunt slaan zijn legio, van traditionele appelstroop tot de innovatieve coulis van Blauwbaard. Uiteraard vergeten wij het heerlijke aanbod van onze buren uit Belgisch Limburg niet; ook ons aanbod van streekproducten uit Belgisch Limburg blijft groeien. Onder onze persoonlijke favorieten zijn het gehaktbrood met mosterd van Saveurs en het ambachtelijk gebakken speltbrood van Bakker Edo. Onze beste aanbeveling aan jou is echter om zelf een kijkje te nemen in onze online winkel en zelf je eigen favoriet te ontdekken.

Centraal aanspreekpunt voor alle liefhebbers
Streekproducten uit Limburg brengt het lekkers uit de provincie niet alleen bij particuliere lekkerbekken; ook horecagelegenheden zijn bij ons aan het juiste adres als het om bourgondische, bijzondere producten gaat. Wij bieden jouw horecabedrijf totaalpakketten uit de regio aan, waardoor je minder leveranciers nodig hebt en je transport uitspaart – makkelijk en duurzaam. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken.

Loopt het water je al in de mond bij al deze Limburgse lekkernijen? Dan wordt het tijd om ze zelf te proeven. Bezoek onze online winkel of neem contact met ons om de culinaire schatten van Limburg te ontdekken.

Ook lid worden van Met Fruit Erop Uit?

Top

Login


Maak een account aan!
Forgot Password?

Maak een account aan!


Username
Want to Login?

Wachtwoord vergeten?