Bestuurder ToFF!

Stichting ToFFevents!

De organisatie van ToFF! bestaat uit bestuurder Armand Sluysmans, woonachtig in Margraten, handelend onder de naam stichting ToFFevents.

De  filosofie van ToFF!

  • Gebruik maken van streekproducten uit Limburg en Italië.
  • Aandacht voor ons Limburgs landschap en cultuur.
  • Betrokken bij agrarische sector, waar mogelijk deze een podium geven.
  • Gezond en sportief leven heeft onze volle aandacht.
  • Voorstander van de gezonde korte voedselketen ( Foodprint ) en tegen voedselverspilling ( Foodwaste ).
  • Actieve ondersteuning van onze Limburgse streekproducten.
  • Het creëren van nieuwe samenwerkingen tussen lokale duurzame ondernemers.
  • Geen prikdranken, alleen maar fruitsappen-cocktails, speciaal bieren, Limburgse en Italiaanse wijnen en tegen plastic!

De filosofie van ToFF! zal steeds gewaarborgd moeten blijven tijdens alle activiteiten.

Stichting ToFFevents

Toffevents organiseert Euregionale evenementen waarbij we de aandacht voor mooie lokale streek-producten, ons mooie landschap, sport en cultuur bij de consument willen vergroten. Niet alleen de smaken uit onze streek moeten herkend worden, maar ook het verhaal van de producent én verwerker. Daarnaast proberen we de bewustwording van gezonde lokale producten i.c.m. met een sportief actief leven te promoten. Alle ToFFevents zullen daarnaast ook steeds een maatschappelijke waarde moeten nastreven, denk hierbij aan het tot stand brengen van nieuwe samenwerkingen en innovaties.

Daar CittaSlow, het keurmerk waar ook de filosofie van ToFF! naadloos in past en in Italië is ontstaan, heeft ons doen besluiten Italië steevast te betrekken bij ons evenement. Er zijn vele vergelijkingen te trekken denk hierbij o.a. aan, genieten van het goede leven, de mooie streekproducten, het mooie heuvelachtige landschap, de gastvrijheid, milieubehoud, cultuurhistorie en behoud van eigen identiteit.

De doelgroep van ToFF! bestaat uit gezinnen en jongeren die betrokken zijn bij onze maatschappij, geïnteresseerd zijn in het verhaal van de boer en zijn product én daar dan ook iets meer geld voor over hebben.

Contact

Toff! Events

Post adres:
Sprinkstraat 13, 6269 AM Margraten

T: Armand 0625526145

                                                                                                          E-mail: info@toffevents.com

Website   Facebook  Instagram

Wie is ToFF!

Armand was in het verleden agrarisch ondernemer en sinds 2000 werkzaam binnen de sales. In 2015 heeft Armand de succesvolle opening van het Amerikaplein mede georganiseerd. Verder heeft hij een groot regionaal netwerk door zijn activiteiten als bestuurslid van de coöperatie “Met Fruit Erop Uit” én heeft hij jarenlange ervaring met het organiseren van diverse kleine en grote evenementen bij de lokale omroep. Ook was Armand 4 jaar lang de vaste presentator van de Samen Loop Voor Hoop Maastricht dat geld ophaalt voor het Nederlands Kanker fonds ( KWF ). Armand is een groot voorstander van Duurzaam ondernemen en de korte voedselketen, want, wat lekker is hoeft niet van ver te komen! 

ToFF! Maastricht 2019

Ook lid worden van Met Fruit Erop Uit?

Top

Login


Maak een account aan!
Forgot Password?

Maak een account aan!


Username
Want to Login?

Wachtwoord vergeten?