Bestuurders ToFF!

Stichting ToFFevents!

De organisatie van ToFF! bestaat uit initiatiefnemers Roland Beerens en Armand Sluysmans, beiden woonachtig in Margraten, handelend onder de naam stichting ToFFevents.

De  filosofie van ToFF!

  • Gebruik maken van streekproducten uit Limburg en Italië.
  • Aandacht voor ons Limburgs landschap en cultuur.
  • Betrokken bij agrarische sector, waar mogelijk deze een podium geven.
  • Gezond en sportief leven heeft onze volle aandacht.
  • Voorstander van de gezonde korte voedselketen ( Foodprint ) en tegen voedselverspilling ( Foodwaste ).
  • Actieve ondersteuning van onze Limburgse streekproducten.
  • Het creëren van nieuwe samenwerkingen tussen lokale duurzame ondernemers.
  • Geen prikdranken, alleen maar fruitsappen-cocktails, speciaal bieren, Limburgse en Italiaanse wijnen en tegen plastic!

De filosofie van ToFF! zal steeds gewaarborgd moeten blijven tijdens alle activiteiten.

Stichting ToFFevents

Toffevents organiseert Euregionale evenementen waarbij we de aandacht voor mooie lokale streek-producten, ons mooie landschap, sport en cultuur bij de consument willen vergroten. Niet alleen de smaken uit onze streek moeten herkend worden, maar ook het verhaal van de producent én verwerker. Daarnaast proberen we de bewustwording van gezonde lokale producten i.c.m. met een sportief actief leven te promoten. Alle ToFFevents zullen daarnaast ook steeds een maatschappelijke waarde moeten nastreven, denk hierbij aan het tot stand brengen van nieuwe samenwerkingen en innovaties.

Daar CittaSlow, het keurmerk waar ook de filosofie van ToFF! naadloos in past en in Italië is ontstaan, heeft ons doen besluiten Italië steevast te betrekken bij ons evenement. Er zijn vele vergelijkingen te trekken denk hierbij o.a. aan, genieten van het goede leven, de mooie streekproducten, het mooie heuvelachtige landschap, de gastvrijheid, milieubehoud, cultuurhistorie en behoud van eigen identiteit.

De doelgroep van ToFF! bestaat uit gezinnen en jongeren die betrokken zijn bij onze maatschappij, geïnteresseerd zijn in het verhaal van de boer en zijn product én daar dan ook iets meer geld voor over hebben.

Contact

Toff! Events

Post adres:
Sprinkstraat 13, 6269 AM Margraten

T: Armand 0625526145

T: Roland 0646907639

                                                                                                          E-mail: info@toffevents.com

Website   Facebook  Instagram

Wie is ToFF!

Roland is zelfstandig ondernemer en heeft o.m. een bedrijf in hoogwaardige Italiaanse delicatessen (Nostra Passione) en heeft een jarenlange achtergrond in marketing en projectmanagent bij verschillende grote bedrijven in de regio.

Armand heeft in 2015 de opening van het Amerikaplein mede georganiseerd,  heeft een groot regionaal netwerk door zijn activiteiten als bestuurslid van Met Fruit Erop Uit én heeft jarenlange ervaring met het organiseren van diverse kleine en grote evenementen bij de lokale omroep, daarnaast is Armand reeds 4 jaar de vaste presentator van de Samen Loop Voor Hoop Maastricht dat geld ophaalt voor het Nederlands Kanker fonds ( KWF ).

Beide bestuursleden beschikken over een groot regionaal netwerk en ervaring in het opzetten van evenementen en projecten.

Iedereen die participeert, bezoekt of enthousiast is over dit initiatief , is ToFF! 

Landschap

Ook lid worden van Met Fruit Erop Uit?

Top

Login


Maak een account aan!
Forgot Password?

Maak een account aan!


Username
Want to Login?

Wachtwoord vergeten?