Onze winkel

Van oorsprong is Vers Voordeel Vaessen een klein gemengd bedrijf, met als hoofdinkomen fruitteelt en het fokken van biggen. In 1975 is het fruitbedrijf overgegaan van vader op zoon en werden er steeds vaker producten bijgekocht van collega’s. In de jaren 90 werd de keuze gemaakt om te stoppen met de eigen teelt. De winkel werd in de loop der jaren uitgebreid en kreeg zo de huidige vorm van een speciaalzaak waar de kwaliteit en een scherpe prijs erg hoog in het vaandel staan.

Contact

Vers Voordeel Vaessen
Oude Akerstraat 4A
6268 ND Bemelen

T +31 (0)43 407 8181

info@versvoordeelvaessen.nl
www.versvoordeelvaessen.nl

Diversiteit in inkoop en producten

Vers van de Venlose veiling komt ons ‘Nederlands’ groente en fruit. Olijven, vele kruiden en speciale azijnen worden ingekocht op de groothandelsmarkt in Amsterdam. In België halen wij ‘vergeten groenten’ zoals pastinaak, dit vanwege de betere kwaliteit en een grotere keuze. Uit Duitsland komen verse gist, diverse bakproducten, Barilla pasta en diverse aspergesauzen, zoals citroenboter. Verschillende broodmixen, cake en een heerlijke Limburgse vlaaienmix van Custers Bakproducten uit Maasbracht maken ons assortiment compleet.

In ons assortiment zijn de zelf gemaakte dressings en sauzen niet meer weg te denken. Bekend zijn vooral het knoflook sausje, de dille-dressing, mosterdhoning-dressing en de sjalot-dressing. Ook de Bemelse salade is een topper, samen met de linzensalade en rode bietensalade. Vele groenten, sla, drie soorten pompoen, ananas en kokosnoot worden dagelijks vers gesneden, overige producten worden op vraag gesneden. Geef het ons één dag van te voren door en wij snijden het voor u. Vergeet hierbij ook zeker niet uw vers gesneden friet te bestellen. Voor huisgemaakte jam bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wat u proeft is 100% vrucht!

Wij hopen u in onze winkel te verwelkomen!

Ook lid worden van Met Fruit Erop Uit?

Top

Login


Maak een account aan!
Forgot Password?

Maak een account aan!


Username
Want to Login?

Wachtwoord vergeten?