Wyck Bazaar, walhalla voor ‘foodies’

Maastricht is weldra een uniek foodconcept rijker, te weten Wyck Bazaar. In het binnengebied tussen de Wycker Grachtstraat en Rechtstraat ontstaat een plek waar ambachtelijke winkeliers met passie voor hun product de bezoekers inspireren.

Contact

Wyck Bazaar
Wycker Grachtstraat 32A
6211 XX  Maastricht

T +31 (0)6 25 65 53 60

info@wyckbazaar.nl
www.wyckbazaar.nl/nl

De beleving van de gast staat centraal binnen het concept. Gezelligheid en authenticiteit gaan hand in hand met het hoogwaardige aanbod. Het wordt een plek waar puur voedsel centraal staat. De oude bouwstijl en de authentieke materialen maken het beeld compleet. De bezoeker stapt terug in de tijd, in een oase van rust in het hart van Maastricht. Terug naar ‘toen’.

Om de beleving in deze omgeving compleet te maken, is een bijzondere verzameling van winkeliers nodig die hun ambachtelijke producten aanprijzen. Denk bijvoorbeeld aan een charcuterie, kruidenier, patisserie, traiteur, bakker, maar ook een bloemist. De verschillende partijen versterken elkaar en creëren samen een bijzonder aanbod dat een enorme aantrekkingskracht uitoefent op foodlovers.

Spilfunctie in het geheel wordt gevormd door een bijzonder horecaconcept, dat zich onderscheidt met zijn ‘couleur locale’ en producten kan betrekken van de omringende winkeliers. In die zin fungeert het als uithangbord voor het hele gebied. De gast kan de aangeboden producten proeven en inspiratie opdoen voor thuis.

De transformatie van het terrein, dat zich voorheen aan het oog onttrok, is al enige tijd geleden in gang gezet en kosten noch moeite zijn gespaard om het authentieke karakter te conserveren en versterken. Zo ontstaat een compleet nieuw winkelgebied, met een karakteristieke sfeer en een uniek aanbod. Een nieuwe hotspot in Maastricht!

Ook lid worden van Met Fruit Erop Uit?

Top

Login


Maak een account aan!
Forgot Password?

Maak een account aan!


Username
Want to Login?

Wachtwoord vergeten?