Nieuw bestuurslid Nadine Steijns-Huids stelt zich voor

Nieuw bestuurslid Nadine Steijns-Huids stelt zich voor

In onze achtertuin staat een klein perenboompje en in groep 7 op de basisschool in Margraten heb ik een spreekbeurt gehouden over appels. Tot zover is dat mijn achtergrond in fruit.

Wie ben ik? Nadine Huids, getrouwd met Marco Steijns en trotse mama van Esmae. Ik ben geboren en getogen in Scheulder en nu woon ik met veel plezier in Banholt.
Het Heuvelland, Limburg, heeft veel te bieden op bijzonder veel vlakken, een uniek landschap, levendige dorpen en gehuchten met hun verenigingen en tradities, ondernemingen en vakmanschap, toerisme en educatie. Met verbindingen leggen, versterken, benutten, lokaal en puur, duurzaam, hebben we goud in handen. Daar zet ik graag mijn tanden in.

Ik heb een achtergrond in Bouwkunde en Architectuur en een passie voor erfgoed. In mijn dagelijks leven werk ik aan een zinvolle en duurzame bijdrage aan het welzijn van mensen in steden en dorpen. Daar waar ik graag het verschil wil zien geef ik mijn eigen bijdrage en zet ik mij in voor een duurzame toekomst op sociaal, economisch, technisch en ecologisch vlak.

Dus, aan de slag en erop uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top

Login


Maak een account aan!
Forgot Password?

Maak een account aan!


Username
Want to Login?

Wachtwoord vergeten?