Nieuwsbrief MFEU dec. 2021

Nieuwsbrief MFEU dec. 2021

Beste ondernemers MFEU,

2021 was voor de meesten onder ons een lastig jaar. Ondernemen is sowieso geen vanzelfsprekendheid maar zeker nu een extra uitdaging geworden. Als bestuur MFEU zijn wij doende nieuwe concepten en partnerships te ontwikkelen om onze leden te ondersteunen en te inspireren. De geplande Kennissessie met Paul van Oers stond in dit kader maar moesten we i.v.m. Corona annuleren.

Afgelopen jaar is er bewust geen contributie opgehaald gezien de lastige situatie waarin de meeste ondernemers zitten. In januari 2022 zult u wel een factuur ontvangen. Uw bijdrage is noodzakelijk om de basale kosten te dekken, die de projectontwikkeling met zich mee brengt. 2021 stond vooral in het teken van het opnieuw profileren van MFEU tot een coöperatie met product opbrengsten voor de leden. Dat vereist het opzetten van nieuwe kaders, administratieve procedures bij KvK, banken en notarissen. En het ontwikkelen van bestuurlijke slagkracht.

Activiteiten 2021.
Naast de Kick-off – bijeenkomst, georganiseerd in “Mworveld “, hebben een aantal van onze fruittelers een 3700 stuks handfruit geleverd bij de “gezonde start” van het academiejaar op 5 locaties van Zuyd Hogeschool. Daarnaast zijn er contacten gelegd voor een dito actie bij de greenoffice van Maastricht University in 2022.
Meest recent is de deelname van een 8-tal MFEU-leden aan de Kerstmarkt op het Vrijthof Maastricht. Neem gerust eens een kijkje ! Duurt tot 31 december.
Uw bestuur diende een projectplan in om voor een traject van 4 jaar een subsidie uit het programma LEADER Zuid-Limburg te ontvangen. Het betreft een groot raamwerk waarvan al onze leden profiteren.
Inmiddels is ons plan tussentijds door Provincie gescreend en met enthousiasme ontvangen. We kunnen verder met stap 2 : het opzetten van draagvlak bij onze ondernemers.

U hoort van ons !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top

Login


Maak een account aan!
Forgot Password?

Maak een account aan!


Username
Want to Login?

Wachtwoord vergeten?