Vertel me je verhaal, ik vang het in de juiste woorden

Geen tijd, geen rust of inspiratie om die ene tekst goed op papier te krijgen? Geen nood: ik help je graag.

Mijn naam is Suzanne Knoben en ik ben een ervaren tekstschrijver. Tijdens een goed gesprek bij een kop thee (koffie mag ook) onderzoeken we hoe jouw verhaal je kan helpen om je zakelijke doelen te bereiken. Ik vraag door en geef je nieuwe inzichten. Vervolgens vang ik je verhaal in de juiste woorden en verpak het in de juiste vorm.

Dat kan een webtekst zijn, maar ook een column, een blog, een serie berichtjes op social media, een advertorial, een LinkedIn-profiel, een kort stukje waarmee je je presenteert op deze website of juist een uitgebreid artikel over de passie waarmee jij je werk doet.

Mijn kracht zit in persoonlijke verhalen met een zakelijk doel. Hoe persoonlijker je verhaal, hoe sterker je doelgroep zich verbonden voelt met jou. En juist die verbondenheid is het fundament onder alle zakelijke doelen die jij voor ogen hebt.

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!

Suzanne

Contact

Write On Tekstproducties

Suzanne Knoben
Burg. Wijnandsstraat 56
6245 HC Eijsden

T +31 (0)43 352 0395
T +31 (0)6 55772536

www.writeon-tekstproducties.nl

www.facebook.com/writeontekstproducties/

write-on@wxs.nl

Dik 20 jaar ervaring

Op 1 januari 1998 richtte ik een piepklein kamertje in met een bureau, een computer en een BILLY-boekenkast (meer paste er niet in). Ik was 23 en stapte totaal onbevangen in het avontuur dat Write on tekstproducties heette. In de loop der jaren groeide mijn klantenkring. En mijn werkruimte gelukkig ook. Vanuit mijn kantoor aan huis in Eijsden werk ik al jaren voor trouwe klanten als Provincie Limburg, Gemeente Eijsden-Margraten en Van Harte Eijsden-Margraten. Daarnaast help ik ondernemers om hun verhaal goed op papier te krijgen. Ik werk regelmatig samen met mijn man Ralph Sluysmans die fotograaf is. Samen hopen we nog veel mooie verhalen te vangen in woord en beeld. Misschien wel dat van jou!

Ook lid worden van Met Fruit Erop Uit?

Top

Login


Maak een account aan!
Forgot Password?

Maak een account aan!


Username
Want to Login?

Wachtwoord vergeten?