Contact informatie/Bestuur

logo mfeu | met fruit erop uit

Postadres secretariaat:
Sprinkstraat 13
6269 AM  MARGRATEN
info@metfruiteropuit.nl
KvK nr. 61297836
NL70 RABO 0191 8031 03

logo mfeu | met fruit erop uit

Penningmeester:

info@metfruiteropuit.nl
KvK nr. 61297836
NL70 RABO 0191 8031 03

logo mfeu | met fruit erop uit

Voorzitter:
dr. Paul Debey
Groot Welsden 41b
6269 ET Margraten
T. 06 55878846
paul@metfruiteropuit.nl

Lid worden?  Paul Debey,

  getrouwd met Henriette Wolfs en kom uit Groot Welsden.

  Mijn familie heeft haar wortels in de agrarische sector. Daardoor staan wij met beide benen op de grond en kijken graag om ons heen! Op mijn 18de vertrok ik naar Amsterdam. Studeerde en promoveerde aan de UvA en werkte als docent en schoolleider in het Amsterdamse middelbaar onderwijs.

  Op mijn 54ste kwam ik per toeval weer in Limburg terecht als algemeen directeur van Stichting Landschapsbeheer Limburg (IKL). Tien jaar later met pensioen . Met vrienden opgericht de stichting Ondernemend Bloesemlint. Vier jaar lang hebben wij samen met ondernemers geïnvesteerd in verdienmodellen met behoud van de kwaliteit van ons kleinschalig landschap. Samen met Belgen en Duitsers bijvoorbeeld ruim 1000 hoogstambomen geplant.

  Vanuit mijn kennis en ervaring wil ik graag bijdragen aan het benutten van kansen door het leggen van verbindingen tussen ambities van overheden en lokaal ondernemerschap.

  Voor vragen kunt u met Paul mailen:
  paul@metfruiteropuit.nl

  Armand Sluysmans,

  geboren en getogen in Margraten.

  Vanaf jonge leeftijd werkzaam in het familie fruitbedrijf waar ik vol overgave en met veel passie appels, peren en aardbeien heb geteeld. Na verschillende tegenslagen door weersinvloeden zoals hagel, nachtvorst en daarnaast slechte prijzen in de jaren negentig ben ik nadat ik in 1997 een acute hernia kreeg gestopt met fruit telen.

  Van toen af aan ben ik werkzaam geweest in de sales bij verschillende bedrijven. In mijn vrije tijd ben ik betrokken geweest bij de lokale omroep in Eijsden-Margraten en sinds 2014 ben ik bestuurslid bij de cooperatie MFEU. Hierdoor ben ik ook terecht gekomen bij De Reusch, een prachtig mooi project dat zich inzet voor de streekproducten in onze Euregio Maas en Rijn. Helaas heeft corona roet in het eten gegooid waardoor het businessmodel op de schop ging en mijn persoon overbodig werd.

  Mijn ambitie binnen de coöperatie is altijd geweest om ondernemers met elkaar te verbinden en op die manier nieuwe samenwerkingsverbanden tot stand te brengen. De korte keten en de streekproducenten met hun mooie producten zijn twee belangrijke pijlers die ik graag ondersteun. Samen met het nieuwe bestuur hoop ik die lijn te mogen doortrekken.

  Voor vragen kunt u met Armand mailen:
  armand@metfruiteropuit.nl

  Erik Stroink,

  opgegroeid in Leiden en sinds 1999 woonachtig in Maastricht. Na het afronden van mijn middelbare school heb ik eerst een jaar Frans gestudeerd in Montpellier om vervolgens de studie International Business in Maastricht af te ronden.

  Vervolgens heb ik bij enkele bedrijven in loondienst gewerkt waaronder bij MECC Maastricht als beursmanager Horecavakbeurzen BBB en Folie Culinaire. Vanaf begin 2020 richt ik mij volledig op het ondernemerschap met drie ondernemingen; Artichoque Art (www.artichoque.nl), Business Link Builders (www.businesslinkbuilders.nl)  en Stroink Consultancy. Artichoque Art is een galerie, Business Link Builders een netwerkclub welke ook flexplekken aanbiedt aan haar members en vanuit Stroink Consultancy verricht ik advieswerk voor het MKB op diverse gebieden zoals business development, sales & marketing en startersbegeleiding.

  Door het inzetten van mijn expertises en grote netwerk o.a. in de foodervice wil ik graag een bijdrage leveren aan succesvol ondernemerschap van de aangesloten leden.

  Voor vragen kunt u met Erik mailen:
  erik@metfruiteropuit.nl

  Nadine Steijns-Huids

  In onze achtertuin staat een klein perenboompje en in groep 7 op de basisschool in Margraten heb ik een spreekbeurt gehouden over appels. Tot zover is dat mijn achtergrond in fruit.

  Wie ben ik? Nadine Huids, getrouwd met Marco Steijns en trotse mama van Esmae. Ik ben geboren en getogen in Scheulder en nu woon ik met veel plezier in Banholt.

  Het Heuvelland, Limburg, heeft veel te bieden op bijzonder veel vlakken, een uniek landschap, levendige dorpen en gehuchten met hun verenigingen en tradities, ondernemingen en vakmanschap, toerisme en educatie. Met verbindingen leggen, versterken, benutten, lokaal en puur, duurzaam, hebben we goud in handen. Daar zet ik graag mijn tanden in.

  Ik heb een achtergrond in Bouwkunde en Architectuur en een passie voor erfgoed. In mijn dagelijks leven werk ik aan een zinvolle en duurzame bijdrage aan het welzijn van mensen in steden en dorpen. Daar waar ik graag het verschil wil zien geef ik mijn eigen bijdrage en zet ik mij in voor een duurzame toekomst op sociaal, economisch, technisch en ecologisch vlak. Dus, aan de slag en erop uit.

  Voor vragen kunt u met Nadine mailen:
  nadine@metfruiteropuit.nl

  Top

  Login


  Maak een account aan!
  Forgot Password?

  Maak een account aan!


  Username
  Want to Login?

  Wachtwoord vergeten?