De karakteristieke carréboerderij Bemelerhof dateert van 1922. In de weilanden van het toenmalige gemengd bedrijf stonden hoogstam fruitbomen: kersen, pruimen, appels en peren. Eind jaren zestig deed het laagstamfruit zijn intrede; veel bedrijven gingen zich toen specialiseren in specifiek fruit. De Bemelerhof bleef echter breed van opzet. Ook nu worden nog steeds aardappelen, bieten, granen en maïs geteeld.

Contact

logo_bemelerhof

Bemelerhof
Bemelerweg 320
6226 NE Maastricht
T +31 (0)43 407 1904

Door de jaren heen zijn de fruitsoorten en rassen gigantisch uitgebreid. Het assortiment bestaat momenteel uit zachtfruit zoals aardbeien, frambozen, bessen en bramen, maar ook een groot scala aan boomfruit zoals wel 26 pruimenrassen en 36 verschillende soorten zoete kersen.

Eind jaren ’90 heeft het verwerken van fruit zijn intrede op de Bemelerhof gedaan. Zo worden er momenteel 6 verschillende sappen gemaakt van appels, peren en bessen. Ook wordt er fruitwijn gemaakt en heerlijke authentieke jams.

Alle producten zijn te koop in de boerderijwinkel, maar u kunt ze ook tegenkomen in verscheidene reformhuizen, delicatesse zaken of in de horeca.

Ook lid worden van Met Fruit Erop Uit?

Top

Login


Maak een account aan!
Forgot Password?

Maak een account aan!


Username
Want to Login?

Wachtwoord vergeten?