Na een wandeling of een fietstocht door het natuurgebied Bemelerberg is het heerlijk om even uit te rusten op het panoramaterras van Hotel Brasserie Bergrust. Dit hotel, dat in 1922 zijn deuren opende, is al drie generaties lang een echt familiebedrijf. Louk is sinds 1995 de trotse eigenaar, samen met zijn vrouw Yvonne.

Contact

Hotel Brasserie Bergrust
Bemelerberg 6
6268 NA Bemelen

T +31 (0)43 407 1214

info@bergrust.nl
www.bergrust.nl

Louk en Yvonne hebben de taken goed verdeeld en zorgen ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Of dit nu hotelgasten zijn die meerdere dagen in het hotel verblijven, mensen die willen genieten van een heerlijk diner, of passanten die in de brasserie of op het terras neerstrijken voor een heerlijk kopje koffie met een stuk Limburgse vlaai of een ambachtelijk broodje. Iedereen, van jong tot oud, van de wandelaar met modderige schoenen en de hond tot de heer in het pak, kan hier genieten van het mooie en unieke uitzicht, de rust en de gemoedelijke sfeer. Als bekroning op hun werk ontvingen zij in 2012 van Michelin een Bib-onderscheiding.

‘Team Bergrust’ doet er alles aan om het hun gasten naar de zin te maken. Hun motto is dan ook: ‘niets moet, alles mag’.

Ook lid worden van Met Fruit Erop Uit?

Top

Login


Maak een account aan!
Forgot Password?

Maak een account aan!


Username
Want to Login?

Wachtwoord vergeten?