Wie zijn wij

Service van Envida is de grootste ledenorganisatie van Zuid-Limburg en telt 37.000 huishoudens die lid zijn. Onze focus ligt op vitaal en gezond leven. Samen met onze samenwerkingspartners uit Zuid-Limburg zorgen wij ervoor dat onze leden gebruik kunnen van een breed scala aan diensten, workshops, cursussen en ontspannende activiteiten.  In ons magazine, dat 3 keer per jaar verschijnt, informeren wij onze leden over speciale acties die passen bij het thema vitaal en gezond leven.

Contact

Service van Envida
Abtstraat 2-A
6211 LS Maastricht

Mieke Jakobs
Manager
T +31 (0)6 51 98 87 77
mieke.jakobs@envida.nl

Jacqueline Lemmens
Relatiebeheerder
T +31 (0)6 -53 13 48 17
jacqueline.lemmens@envida.nl

service@envida.nl
www.servicevanenvida.nl

Samenwerkingspartners

Service van Envida wil haar leden graag blijven verrassen met nieuwe diensten of activiteiten. Wij staan daarom altijd open voor nieuwe samenwerkingspartners. U als potentiele samenwerkingspartner kunt op deze manier een nieuwe doelgroep bereiken en wij kunnen onze leden weer een mooi aanbod doen.

Aanbod MKB

Het lidmaatschap van Service van Envida kan tevens door het MKB aangeboden worden als secundaire arbeidsvoorwaarden.  Op deze manier biedt u als werkgever uw werknemers een mooi pakket aan. Uw werknemers kunnen onder andere gebruik maken van een collectiviteitskorting bij VGZ en CZ, met korting gaan sporten, met korting genieten van een dagje wellness, met korting genieten van een dagje uit met het hele gezin, gebruik maken van servicediensten aan huis en nog veel meer. Tevens bieden we de werknemer een gratis gezondheidscheck aan wat u als werkgever weer kan helpen om het ziekteverzuim te verlagen.  Als extraatje krijgt u als werkgever toegang tot onze netwerkbijeenkomsten waar u kunt netwerken met andere samenwerkingspartners van Service van Envida.

Ook lid worden van Met Fruit Erop Uit?

Top

Login


Maak een account aan!
Forgot Password?

Maak een account aan!


Username
Want to Login?

Wachtwoord vergeten?