Vaak heeft u zelf al een idee hoe uw tuin of groenvoorziening eruit zou moeten komen te zien. Samen met u gaan we in overleg welke materialen u zou willen gebruiken en wat de voor- en nadelen hiervan zouden kunnen zijn.
Aan de hand van dit overleg maakt Profiplan een offerte waar men gespecificeerd in kan terug vinden wat de afzonderlijke onderdelen kosten.
Deze offerte is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Heeft u nog geen idee over de invulling van uw tuin dan kan men ervoor kiezen om een schets of een volledig tuinontwerp te laten maken.
Bij het ontwerpen van een tuin word altijd rekening gehouden met de wensen van de opdrachtgever.
Het karakter en de lijnen van het huis en de persoonlijke wensen en ideeën van de opdrachtgever spelen hierin een belangrijke rol.
Profiplan creëert dan hiermee een tuin met een stijl die bij u past.

Contact

Profiplan
Aan de Fremme 39
6269 BK Margraten

T 043–458 92 34

info@profiplan.nl
www.profiplan.nl

Profiplan BV voert haar werkzaamheden al bijna 20 jaar uit voor zowel particulieren, het bedrijfsleven als voor de overheid. Dit biedt ons de mogelijkheid om zowel grote als kleine projecten uit te voeren. Het voordeel hiervan is dat we gewend zijn maatwerk te leveren, dit tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding en voor elk budget.

Mocht u vragen of interesse hebben, neemt u dan gerust contact met ons op. Voortvloeiend uit een persoonlijk gesprek waarin u uw wensen kenbaar kunt maken en wij u hierin zullen adviseren, ontvangt u van ons geheel vrijblijvend een passende offerte.

Ook lid worden van Met Fruit Erop Uit?

Top

Login


Maak een account aan!
Forgot Password?

Maak een account aan!


Username
Want to Login?

Wachtwoord vergeten?