In 1974 is Reklame Rebema opgericht, Reklame Rebema was een van de eerste reclame bedrijven in de regio. In 1984 is RPO Signmakers opgericht, RPO Signmakers is na 25 jaar overgenomen door de huidige eigenaar Philippe Schreurs. 2 jaar later was de overname van Reklame Rebema een feit en na de overname in 2013 is de nieuwe naam RPO – Rebema geworden. 2 Sterke namen in de Limburgse Signbranche die de handen in elkaar slaan en als één van de grootste signmakers in Limburg verder gaan.

Contact

RPO Rebema
Aan de Fremme 15
6269 BK Margraten

T +31 (0)43 458 1828

info@rpo-rebema.nl
www.rpo-rebema.nl

In 40 jaar is natuurlijk veel gebeurd, auto’s werden destijds nog met de hand beschilderd. Computers werden nog niet gebruikt en dus kwam er veel handwerk aan te pas. Reclameschilderen is een uitgestorven begrip geworden, uiteraard zijn wij met de technologische evolutie meegegaan.

RPO Rebema is een ‘all-round’ reclamebedrijf. U kunt bij ons terecht voor autobelettering, gevelreclame, drukwerk, XL-printing, maar ook voor bewegwijzering, spandoeken, sponsorborden en nog veel meer. Onze klantenkring bestaat hoofdzakelijk uit bedrijven in het MKB.

Ook lid worden van Met Fruit Erop Uit?

Top

Login


Maak een account aan!
Forgot Password?

Maak een account aan!


Username
Want to Login?

Wachtwoord vergeten?