Heerlijke honing uit het zuiden van Limburg

Onze kleinschalige imkerij ligt in het Limburgse heuvelland. Passie voor de bijen en hun honing staat bij ons voorop. We geloven in de puurheid van honing en maken dankbaar gebruik van alles wat het Limburgse land te bieden heeft. Onze honing is een duurzaam, lokaal product zonder toevoegingen.

BEEing Pure is gestart door Kenny Essers (Maastricht, 1984), een van de jongste professionele imkers van Nederland. Tijdens zijn opleiding tot herborist, waar hij leerde over de geneeskrachtige eigenschappen van planten, ontdekte hij zijn fascinatie voor bijen. “Hoe duizenden bijen als één superorganisme samenwerken om hun doel te bereiken, blijft ongelofelijk”, zegt Kenny.

Contact

Imkerij BEEing Pure
Postus 1625
6201BP Maastricht
T +31 (0)6 51376940

Hoe werken wij?

Onze bijen doen het meeste werk. In het Limburgse heuvelland verzamelen ze nectar om er vervolgens in onze bijenkasten honing van te maken. Na het koud slingeren is de honing klaar. Wij maken onze honing puur zonder toevoegingen van suiker. Wij werken met de grootste zorg aan onze producten om een zo zuiver mogelijk natuurproduct te leveren. Ook de noten die in onze producten worden gebruikt zijn afkomstig uit de omgeving.

Wat maken wij?

Beter gezegd: wat maken onze bijen? Verschillende soorten honing, van pure Limburgse honing en smeuïge crèmehoning voor op de boterham tot raathoning en honing met noten.

Ook lid worden van Met Fruit Erop Uit?

Top

Login


Maak een account aan!
Forgot Password?

Maak een account aan!


Username
Want to Login?

Wachtwoord vergeten?