Loading Events
  • This event has passed.

Het Limburgs Streekdiner t.b.v. de Voedselbank Limburg – Zuid

26 November 2018 @ 18:00 - 22:00 CET Hotelschool

Van harte willen wij u uitnodigen voor het 2de Limburgs Streekdiner!

Het diner wordt op 26 november onder auspiciën van La Saison Culinaire de l’Euregio wordt georganiseerd als afsluiting van La Saison Culinaire 2018. De opbrengst van dit diner wordt weer voor 100% omgezet in voedselproducten waar de Voedselbank voor Zuid-Limburg de grootste behoefte aan heeft.

U kunt een diner verwachten bereid met Limburgse streekgerechten door de Limburgse top- chefs Hans Snijders en Gilbert von Berg van Château Neercanne, Bart Ausems van Tout à Fait, Ralf Berendsen van La Source een restaurant van La Butte aux Bois en Otto Nijenhuis en Guido LeBron de Vexela van Chateau Sint Gerlach. Dit diner wordt wederom geserveerd in restaurant Refresh van de Hotel Management School in Maastricht.

Ondermeer de Limburgse zanger Ivo van der Bijl zal de avond opluisteren.

Als u wilt komen, verzoeken wij u een voedselpakket te doneren voor de voedselbank ter waarde van € 75/couvert. De inhoud van dit pakket, circa 70 items, is samengesteld uit juist die lang houdbare producten waar de voedselbank de grootste behoefte aan heeft.

Deze voedselpakketten kunt u bestellen en afrekenen via deze link: (https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/BA991A8303D8/1)

U krijgt dan uw ticket voor het diner per email thuisgestuurd plus desgewenst een factuur.

Omdat de meewerkende chefs, de hotelschool, de optredende artiesten en de vrijwilligers die voor de bediening zullen zorgen, dat allemaal pro Deo doen en ook de ingrediënten voor het diner ons gratis ter beschikking worden gesteld, zal iedere euro die u betaalt voor 100% worden besteed aan voedsel voor de cliënten van de voedselbank.

Het parkeerterrein van de Hotelschool vindt u aan de Jeruzalemweg 1, 6222 NG Maastricht. We zullen om omstreeks 22.00 uur de koffie serveren.

Mocht u na afloop van het diner willen overnachten in het Teaching Hotel in Château Bethlehem van de Hotelschool, dan kunt u via deze link salesteachinghotel@zuyd.nl een kamer boeken onder vermelding: Voedselbank diner.

Details

Date:
26 November 2018
Time:
18:00 - 22:00 CET
Event Categories:
,
Website:
https://www.lasaisonculinaire.nl/nl/event/charity-diner/

Organizer

La Saison Culinaire
Website:
View Organizer Website

Venue

Hotelschool
Jeruzalemweg 1
Maastricht, 6222 NG Nederland
+ Google Map
Top