Loading Events
  • This event has passed.

Eerste activiteit nieuwe seizoen was verrukkelijk!

26 October 2017

Donderdag 26 oktober was de eerste activiteit van het nieuwe seizoen, Wild workshop, de bedoeling was leden bij elkaar te brengen tijdens een leerzame workshop waar lekker werd gekookt.

Allereerst was er een kruiden wandeling bij Puur Aroma waar Frank Radder vol passie vertelde over de mooiste kruiden die hij geheel Biologisch teelt en waarvoor vele sterrenkoks afreizen naar Margraten. Na deze interessante en leerzame kennismaking ging de groep verder richting Slagerij Kusters alwaar we werden ontvangen door Roy Kusters, hij vertelde het verhaal over het prachtige wild dat hij had uitgestald. Angie van Senses by Angie demonstreerde hoe we van dit mooie wild heerlijke gerechten konden maken, Frank opende enkele schaaltjes met heerlijk geurende kruiden die in de gerechten verwerkt gingen worden. Robert de Koning verzorgde de wijnen bij de gerechten en ook hij vertelde vol passie het verhaal achter de herkomst. Uiteindelijk heeft iedereen zijn steentje bij gedragen aan de bereiding waarbij er ook nog eens nieuwe verbindingen zijn gelegd die in de toekomst wellicht gaan leiden tot een samenwerking.

Al met al was het een geslaagde avond, zeker een vervolg waard.

De recepten vind u hier: wild kookles Kusters 2017

Reactie van Jóse de Goede:

Was helemaal top!!! Dank aan iedereen die er was gisteren voor de heerlijke, eerlijke en bovendien gezellige avond!!!

Reactie van Emiel Frambach:

Wat een gezellige en leerzame wild workshop georganiseerd door Met Fruit Erop Uit bij slagerij (Roy) Kusters en onder de bezielende leiding van Senses by Angie.
Vooraf gegaan door een rondleiding in het mooie bedrijf Puur Aroma van Frank en Monique Radder.
Robert de Koning maakte de avond compleet met zijn fantastische wijnen.
Voor herhaling vatbaar !!

Details

Date:
26 October 2017
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Organizer

Met fruit erop uit
Top