Loading Events
  • This event has passed.

‘Toost op het nieuwe jaar’ maandag 20 januari

20 January 2020 @ 19:00 - 23:00 CET

De eerste fruitige ontmoeting van 2020

Het zal vroeg donker zijn en wellicht ook vrieskoud. Maar wij verwachten jullie tijdens de geest- en hartverwarmende toost op het nieuwe jaar. We kijken terug, maar vooral vooruit. En uiteraard hebben we daarvoor weer een prachtige locatie gevonden in het hart van ons heuvelland.

Ons lid Roger Pinckers maakt ruimte in zijn zaak vol streekproducten om ons te ontvangen aan de rand van de viersprong die Sibbe, Margraten en Valkenburg verbindt. Parkeren kan schuin aan de overkant op het parkeerterrein van ASP Adventures.
Het adres van de avond: Roger Pinckers, Dorpstraat 73, Sibbe.

We verwelkomen je graag om 19.00 uur met een glas bruisende streekwijn, die wordt uitgeserveerd vanuit onze eigen fruitkar. Daarna mag je uiteraard desgewenst meteen naar binnen, waar het behaaglijk is. Gedurende de avond genieten we van Limburgse wijnen van Landgoed Overst en Italiaanse wijnen uit het assortiment van Roger Pinckers, Limburgse bieren en fruitsappen uit de regio. Ook andere frisdranken zijn beschikbaar.
We hebben meerdere slagers en cateraars onder onze leden. We kiezen ervoor te rouleren, zodat iedereen aan de beurt komt. Ditmaal verzorgt Keurslagerij Dumont een royaal buffet vol hapjes.

Wat meer? Een interactieve kwis waarbij kennis uit de 20ste eeuw vereist is, verder muziek uit de jaren 70 waarbij er zeker gedanst gaat worden, nieuwe leden ontmoeten en vooral véél gezelligheid!

De ervaring leert dat er altijd voldoende gerechten en drank aanwezig zijn. Maar daarvoor is het wel verstandig dat je je even aanmeldt via esther@metfruiteropuit.nl

Hartelijke groet en mooie feestdagen in ons prachtige heuvelland,
namens het bestuur,

Details

Date:
20 January 2020
Time:
19:00 - 23:00 CET
Event Categories:
, , , , ,
Top